Sportcenter Syd stödjer Rosa Oktober

Under oktober samlar vi in pengar till förmån för kampen mot bröstcancer!

Bröstcancer är den vanligaste cancerformen som drabbar kvinnor. De flesta av oss känner någon som drabbats – en släkting, en vän eller en kollega.

Sportcenter Syd lockar unga som gamla, kvinnor som män, till de olika aktiviteterna. Den allra mest populära och tongivande aktiviteten på Sportcenter Syd är padel.

Vi älskar padel och det faktum att sporten lockar både kvinnor och män – samt att padel också spelas i mixad form. Under oktober  2020 samlar vi in pengar till Bröstcancerförbundet och riktar strålkastarna på kampen mot bröstcancer. Vi gör det genom en mängd olika aktiviteter.

Det kommer bli speciella Rosa Bandet-turneringar för dam, herr och mixed. Ordinarie arrangemang som t.ex. Lunchpadel, King of the Court, Lördagspadel, Game Set & Bubbles och självklart Queen of the Court kläs i rosa skrud och bidrar också till insamlingen. Utöver dessa aktiviteter kommer vi att ha en rad andra aktiviteter relaterade till ämnet, där bland annat kvinnor som drabbats föreläser om bröstcancer och deras erfarenheter av det. Och så vill vi engagera det lokala näringslivet.

Exempel på aktiviteter:

Detaljer kring specifika events publiceras löpande.

I slutet av månaden redovisas vad de gemensamma insatserna gett till kampen mot bröstcancer och för ett fortsatt aktivt liv!