Seniorträning – intresseanmälan

Under våren har vi bedrivit seniorträning på Sportcenter Syd. Nu undrar vi om det finns intresse för att fortsätta med det!

Mette Wahlström har lett seniorträningen och tanken är att det ska fortsätta så – om det finns ett tillräckligt stort intresse! Träningen sker i grupp och syftar till att erbjuda träning för att både må bättre och bli starkare och därför lättare klara av vardagliga påfrestningar som till exempel att bära matkassar från affären. Funktionell träning (med primärt den egna kroppen som motstånd) har varvats med styrketräning i maskinerna på gymmet. Grupperna har tränat såväl inomhus som utomhus i strålande väder. Utöver själva träningen har träffarna erbjudit värdefullt socialt umgänge.

Träningen kommer även fortsättningsvis vara gratis (ingår i ditt gymmedlemskap). Är intresset tillräckligt stort kommer vi att erbjuda seniorträning på tisdagar 10-11 under hösten.

Vill du att vi fortsätter med detta? Fyll i formuläret och skicka – får vi tillräckligt många svar så fortsätter vi under hösten! Be också gärna dina bekanta att fylla i sin intresseanmälan, som är förbehållslös.

Givetvis kommer vi ta hänsyn till rådande restriktioner och rekommendationer. Säkerhet framför allt!

JA, jag vill att seniorträningen fortsätter!