Padel

Kom och spela Padel hos oss! Att spela padel går snabbt att lära sig, är roligt och passar alla. Har du en gång provat är det mycket stor chans att du vill spela igen, och igen och igen.

På Sportcenter Syd kan ni spela padel på våra fina inomhusbanor hela året och under säsong kan ni dessutom välja att spela på någon av våra utomhusbanor. 

När du tränar padel hos oss kan du, förutom att boka våra banor på egen hand, ta del av våra gruppträningar eller få privatlektioner.
En av våra populära coacher är María Belén. Maria är en välutbildad och mycket erfaren padelcoach från Spanien med en fantastiskt förmåga att lyfta och engagera såväl nybörjare som avancerade spelare.

Om du inte har egna rack och bollar så kan du smidigt hyra rack och köpa bollar i en kortautomat hos oss.

På MATCHi kan du se och boka alla våra padelaktiviteter. Där hittar du till exempel träningspass med María Belén, lunchpadel där lunch ingår i priset, boka upp dig på våra serier, intensivkurser och olika typer av Sixt Leagues.  

https://www.matchi.se/facilities/sportcentersyd

Padel med ett proffs

Ta ditt padelspel en extra nivå med hjälp av Andreas Pålsson, en av Sveriges bästa padelspelare genom tiderna. Andreas har vunnit SM guld såväl individuellt som i lag och representerat Sverige vid hela 5 EM och VM.

Sportcenter Syd erbjuder lektioner med antingen Andreas eller någon av våra andra grymma instruktörer. Vi har tränare för alla, såväl för nybörjare som för dig som spelat padel länge.