Padel

Kom och spela Padel hos oss! Att spela padel går snabbt att lära sig, är roligt och passar alla. Har du en gång provat är det mycket stor chans att du vill spela igen, och igen och igen.

På Sportcenter Syd kan du njuta av året-runt-padel på våra högkvalitativa inomhusbanor. Under säsongen finns även möjlighet att spela utomhus.

Vi erbjuder individuella bokningar samt gruppträningar och privatlektioner för padel.
Våra omtyckta coacher är erfarna och välutbildade padelcoacher med förmågan att vägleda både nybörjare och avancerade spelare.

Behöver du utrustning? Inga problem – hyr rack och köp bollar enkelt via vår kortautomat.

På MATCHi kan du smidigt utforska och boka alla våra padelaktiviteter.

Upptäck privatlektioner med vår egna Andreas ”Pålle” Pålsson, delta i lunchpadel där du avslutar med en smarrig lunch, anmäl dig till våra kurser och varför inte vara med och spela den spännande ligan ”Sixt Padel League”.

Padel med ett proffs

Ta ditt padelspel en extra nivå med hjälp av Andreas Pålsson, en av Sveriges bästa padelspelare genom tiderna. Andreas har vunnit SM guld såväl individuellt som i lag och representerat Sverige vid hela 5 EM och VM.

Sportcenter Syd erbjuder lektioner med antingen Andreas eller någon av våra andra grymma instruktörer. Vi har tränare för alla, såväl för nybörjare som för dig som spelat padel länge.