Clip ’n Climb på Sportcenter Syd

Välkommen till Sportcenter Syds lekfulla klättringsupplevelse, klättring som passar och utmanar alla!

Clip ’n Climb på
Sportcenter Syd

Välkommen till en lekfull klättringsupplevelse med utmaningar för alla från sex år.

KLÄTTRING

Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att klättra på Sportcenter Syd. Klättersele lånar du på plats. Det enda du behöver ha med dig är ett par inomhusskor och klättervänliga kläder. Vi har utmaningar som passar alla åldrar från sex år och uppåt, där du testar både din rörlighet och ditt mod. Ta med kompisgänget, kollegorna eller familjen. Eller varför inte ge ditt barn ett aktivt barnkalas med pirr i magen!

Kom och utmana dig själv och dina vänner!

 

BOKA KALAS OCH EVENT

Vi arrangerar allt från barnkalas till jippon som möhippor och svensexor. Varför inte inleda ert nästa säljmöte eller styrelsemöte på klätterväggarna och avsluta i vårt konferensrum med god mat från vår fantastiska bistro Gastro P!? Vi har möjlighet att skräddarsy just ert evenemang med alla olika aktiviteter som erbjuds i sporthallen. Helt enligt era önskemål.

 

BOKA NU

Välj antal personer och klicka på det önskade paketet, därefter kan du se alla tillgängliga tider i kalendern

Clip ’n Climb

Klättring som passar och utmanar alla

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av klättring för att klättra på Sportcenter Syd. Klättersele lånar man på plats, det enda man behöver ha med sig är ett par inomhusskor & klättervänliga kläder. Vi har utmaningar som passar alla åldrar från sex år och uppåt där du testar både din rörlighet och ditt mod.

Kom och utmana dig själv och dina vänner!

Boka kalas & event

Vi arrangerar allt från barnkalas till jippon som möhippor och svensexor. Varför inte inleda ert nästa säljmöte eller styrelsemöte på klätterväggarna och avsluta i vårt konferensrum med god mat? Vi har även möjlighet att skräddarsy just ert evenemang med alla olika aktiviteter som erbjuds i sporthallen, helt enligt era önskemål.

Visste du…

…att Sportcenter Syd har fullständiga rättigheter? Det innebär att du och ditt sällskap till exempel kan köpa en öl eller drink att njuta av tillsammans med bowlingen, eller varför inte ett glas vin till maten från vår bistro?