Boka bowling på Sportcenter Syd

Att bowla på Sportcenter Syd är en perfekt kombination av tävling och social aktivitet. Ni samlas kring en rolig aktivitet och blir peppade på att vinna. Men ni har samtidigt utrymme att snacka och umgås.

Boka bowling
på Sportcenter Syd

Att bowla på Sportcenter Syd är en perfekt kombination av tävling och social aktivitet. Ni samlas kring en rolig aktivitet och blir peppade på att vinna. Men ni har samtidigt utrymme att snacka och umgås.

Hos oss är alla välkomna att bowla. Gå med kompisgänget, ta ut kollegorna på after work, utmana familjen eller varför inte bowla som en isbrytare på en första date!? För dig som vill bjuda in till ett kalas utöver det vanliga erbjuder vi flera olika kalaspaket där ni samlas kring bowling och njuter av något gott att äta.

Kombinera bowlingen med en bit god mat från vår bistro Gastro P, med fulla rättigheter, eller avsluta er konferensvistelse med att utmana varandra i en bowlingmatch? Vi anordnar allt från konferenser, barnkalas till svensexor eller möhippor. På Sportcenter Syd arrangerar vi dessutom Löddeligan och Pensionärsligan för dig som vill lära känna nya vänner.


Du vet väl att Sportcenter Syd huserar två stora pensionärsligor, SPF Gillhög och Club 75, som kontinuerligt träffas för att bowla tillsammans. Vill du vara med i gemenskapen är du välkommen att kontakta någon av föreningarna.

Bowling 1 timme/1 bana

Måndag – Torsdag: 225 kr
Fredag före 17:00: 225 kr
Fredag efter 17:00 – Lördag: 299 kr
Söndag: 275 kr

Alla priser är inklusive skohyra. Korrekt pris uppdateras i kundvagnen. (För bästa upplevelsen rekommenderar vi max 4 personer per bana, önskar ni vara 5 personer på en bana så boka för 4 personer).

Bowling & burgare

Specialerbjudande
Bowling & Burgare för 219 kr
Gäller samtliga tider fredagar, lördagar och söndagar.
Priset är per person och inkluderar 55 min bowling och vår smarriga burgare!

Visste du…

…att Sportcenter Syd har fullständiga rättigheter? Det innebär att du och ditt sällskap till exempel kan köpa en öl eller drink att njuta av tillsammans med bowlingen, eller varför inte ett glas vin till maten från vår bistro?