Sveriges bästa till Lödde Padel Club

Lödde Padel Club har idag gjort klart med Sveriges bästa padelpar Andreas Pålsson och Bobby Seger. Bobby o Andreas har förutom en rad av meriter o medaljer på den Svenska Padeltouren även ett silver i lag EM i Holland.

”Klart är jag nöjd med förvärven och vi får naturligtvis tillgång till två bra spelare som runt om i Sverige kommer att göra vår förening känd, men kanske ännu viktigare tillför de en padelkultur som vi saknar beroende på att vi är en nystartad klubb”, berättar klubbens ordförande Per Carlsson.

”Bobby och Andreas kommer också med sin kompetens o gedigna tränarutbildning vara en viktig byggsten när vi nu bygger en ny föreningskultur inom Svensk Padel. Andreas blir även chefstränare med totalansvar för utbildningar inom föreningen. De kommer även att vara viktiga mentorer för oss i vår junior – och ungdomssatsning men även hjälpa till med våra motionärers padelspelande. Vi har som mål att starta någon enklare form av padelakademi på dagtid bland högstadielever i kommunen till nästa år” berättar Per Carlsson vidare.

 

Andreas Pålsson och Bobby Seger

”Klart intressant alternativ för oss och vår karriär, och varför vi just valde LPC beror på att föreningen har en tydlig målsättning att arbeta långsiktigt med bredd på ungdomssidan men även en satsning på elitpadel i framtiden.”

”Sportcenter Syd erbjuder en komplett anläggning med gym, utomhusbanor och är Sveriges fräschaste anläggning inomhus.”

”Det verkar finnas stor kompetens och visioner i styrelsen, det visar bland annat arrangörskapet av Master som lyfte Padeln till en ny nivå i Sverige.”