GASTRO P

på Sportcenter Syd

Välkommen till Gastro P!

Vår bistro serverar vällagad mat från grunden, utan genvägar och med fokus på våra fantastiskt fina svenska råvaror.

På Gastro P erbjuder vi à la carte och bokning av buffé och catering.

I restaurangen serverars vanligtvis lunch måndag till fredag, men lunchen har just nu semester fram till 15:e augusti.

För catering, ring eller maila oss på [email protected] eller 072-0011885

I vår bistro finns också två shuffleboard som är bokningsbara direkt på hemsidan! Varför inte boka ett bord tillsammans med dina vänner redan idag?

Varmt välkommen!

Missa inte grillbuffén på Gastro P den 1:a juli!

Den 1/7 kör vi en en riktigt grym grillbuffé på Gastro P!

På buffémenyn hittar du:

  • Chimmichurrigrillad flankstek
  • Bbq”rubbed” majskyckyckling
  • Kolgrillad skånsk Entrecote
  • Chorizo / Sremska
  • Potatissallad med sommarprimörer & örtvinigrette
  • Chilimajonnäs
  • Pico de gallo
  • Aioli
  • Krispig romansallad med groddar & fröer
  • Bröd & vispad svenskt smör

Allt för endast 299:-

Boka genom att skicka ett mail till [email protected]

Grillbuffé, padel, bowling eller alla tre?

För den som är bowlingsugen också har vi samma kväll ett erbjudande om att kombinera bowling och grillbuffé för samma pris. Bokning för det hittar du på sportcentersyd.se/bowling

Padelälskaren kan också anmäla sig till att möta andra spelare i Mexicano i 90 minuter och sedan avnjuta grillbuffén för 399:- Boka på sportcentersyd.se/padel/boka

A LA CARTE

Homemade Burger 125;-

SKÅNSKT ANGUSKÖTT / BRIOCHEBRÖD / KRISPSALLAD / TOMAT / OST / PICKLAD LÖK / BACONMAJO / BBQ-SÅS / POMMES

Spicy Burger 125;-

SKÅNSKT ANGUSKÖTT / BRIOCHEBRÖD / KRISPSALLAD / TOMAT / PEPPERJACK / CHILIAJO / SILVERLÖK / JALAPEÑO / POMMES
*GÅR ÄVEN ATT FÅ VEGETARISK MED KRISPIG HALLOUMI

Gastro P’s Charkbricka 75;-

X3 SORTER / CORNICHONS

Pommestallrik 49;-

KETCHUP / MAJO

Buratta Sallad 99;-

TOMAT / RÖDLÖK / BASILIKA

Nocellara Oliver 35;-

ITALIEN

Marcona Mandel 25;-

SALTADE / SPANIEN

Weekend Cut – Fråga personalen 199-255;-